Hem / Nyheter / Weland Solutions finns till för kunder som vill optimera och effektivisera sin verksamhet

Weland Solutions finns till för kunder som vill optimera och effektivisera sin verksamhet

Det primära målet för Weland Solutions är att optimera och effektivisera kundernas verksamhet. Medan Weland Soltions är experter på lager och logistiklösningar är kunderna experter på sina verksamheter. Björn Karlsson, bolagets vd, utvecklar resonemanget.

– Vårt uppdrag är att optimera och effektivisera kundens verksamhet och för att vi ska kunna utveckla en anpassad lösning måste vi ha en tydlig bild av de behov som kunden har. Därför är det så självklart för oss att alltid arbeta nära våra kunder.

Fabriken i Gislaved är navet för Weland Solutions verksamhet

Du hittar Weland Solutions i småländska Gislaved. Här utvecklar bolaget kundanpassade lager- och logistiklösningar, utför produkttester, tillhandahåller utbildning och producerar de välkända hissautomaterna.

Allting Weland Solutions gör sker i nära samarbete med marknaden och kunderna. Detta ställningstagande utgör en stor del av framgångarna för bolaget som startade sin verksamhet redan 1999.

– Vi har samlat all vår kompetens här, från produktutvecklare till tekniker och hård- och mjukvaruutvecklare. Att vi sitter tillsammans i samma byggnad gör att det är enkelt för oss att driva projekten framåt i snabb takt. Det skapar fördelar för kunden, säger han.

Återförsäljare över stora delar av världen

Svenska företag har högt förtroende runt om i världen. Ett renommé som skapar fördelar för Weland Solutions.

– Det är ett förtroende som måste förvaltas väl, inte bara av oss utan av alla svenska bolag som har världen som arbetsplats. Att hålla vad vi lovar och att aldrig lova något som vi inte kan hålla är något som hela vår organisation är noga med att förhålla sig till, berättar Björn.

Weland Solutions har återförsäljare över stora delar av världen och dessa har i sin tur ett landspecifikt nätverk av tekniker för att kunna erbjuda snabb support till kunden.

Oavsett var du befinner dig geografiskt så ska du kunna lita på att du får den support som du behöver. Om ditt serviceavtal säger att en tekniker ska vara på plats hos dig inom tre timmar så är det också det som sker, oavsett om du har din verksamhet i Sverige eller någon annanstans.

Björn avslutar intervjun med ett statement.

Det ska vara enkelt att göra affärer med oss på Weland Solutions och vi finns med kunden hela vägen.

Läs mer om våra serviceavtal »

 

2021-08-23