Säker väg till en
störningsfri drift

Tack för att ni har valt att utrusta ert lager med en Compact hissautomat. Oavsett vilken av våra modeller som installerats är vi övertygade om att den kommer göra stor skillnad. Eftersom er nya hissautomat kommer att ha en vital funktion i den effektivare lagerhanteringen är det viktigt att vårda den på ett sätt som förebygger problem. Detta gör ni enklast genom att teckna ett underhållsavtal direkt med oss på Weland Solutions.


Vinsterna med ett avtal

Genom regelbunden och korrekt service och underhåll förlänger ni inte bara hissautomatens livslängd, utan ökar dessutom hissautomatens effektivitet. Bästa sättet att säkra en löpande drift utan störningar är att teckna ett Compact Care-avtal med Weland Solutions som börjar gälla direkt när garantitiden löper ut. Då garanteras ni fortsatt professionell support och service av den bästa produktspecialisten av alla, nämligen av oss som tillverkat den. Vi ser till att ständigt förbättra era möjligheter att utnyttja hissautomatens alla fördelar fullt ut.

Driftsäkerhet

Ni ger Compact hissautomater de alla bästa förutsättningarna att fungera problemfritt och därmed minska riskerna för oförutsedda stopp.

Rätt serviceintervaller

Compact Care säkerställer att er hissautomat blir servad på rätt sätt, vid rätt intervall, med rätt kunskap och med rätt delar. Vi använder alltid Weland Solutions originaldelar och tillbehör.

Garanterad supporthjälp

Hos oss får ni prata med en svensk produktspecialist med ständigt uppdaterad kunskap. Våra tekniska rådgivare finns tillgängliga i enlighet med er avtalsnivå och prioriterar alltid avtalskunder först.

Förutsägbar kostnad

Utifrån vald avtalsnivå betalar ni samma fasta kostnad oavsett om det är dags för en större eller mindre service, inklusive originaldelar.

Längre livslängd

Med rätt utförd service och god omvårdnad kommer livslängden på er hissautomat förlängas avsevärt och investeringen ger då ännu mer tillbaka.


Compact Care avtalspaket

MINIBASICSTANDARDPREMIUMENTERPRISE
Support, IT/HårdvaraVardagar kl 7-17Vardagar kl 7-17Vardagar kl 7-17Vardagar kl 7-22Vardagar kl 7-22
Support, Compact Store
Mjukvara
Supportnivå SmallSupportnivå LargeSupportnivå LargeSupportnivå Large
Påbörjad resa inom8 tim8 tim8 tim4 tim2 tim
Förebyggande underhåll (FU)Vardagar kl 7-16
1 FU/år och maskin
Vardagar kl 7-16
1 FU/år och maskin
Vardagar kl 7-16
1 FU/år och maskin
Vardagar kl 7-16
1 FU/år och maskin
Vardagar kl 7-22
1 FU/år och maskin
Avhjälpande
underhåll (AU)
Vardagar kl 7-16
Debiteras löpande
Vardagar kl 7-16
Debiteras löpande
Vardagar kl 7-16
Debiteras löpande
Vardagar kl 7-16
Debiteras löpande
Vardagar kl 7-22
Debiteras löpande
Avtalsrabatt för AU5% tillbehör
30% arbetstid
10% tillbehör
30% arbetstid
10% tillbehör
30% arbetstid
10% tillbehör
30% arbetstid
20% tillbehör
30% arbetstid
Utbildning1 fri utbildning/år

Säkra driften långsiktigt

För att investeringen i er hissautomat ska bära frukt i många år framåt erbjuder vi Compact Care support- och serviceavtal i olika nivåer. På så sätt kan vi tillsammans värna om er lagerlösning så att den bibehåller och kanske till och med utvecklar effektiviteten.

Innehållet i de olika avtalsnivåerna omfattar följande:

Förebyggande underhåll (FU)

I alla våra avtalspaket ingår ett (1) förebyggande underhåll per maskin och år. Underhållet omfattar ett förutbestämt serviceschema och inkluderar även byte av slitagedelar och förbrukningsmaterial. Underhållet utförs av Weland Solutions personal eller av oss godkänd

ackrediterad partner. Vid behov av ytterligare FU debiteras detta enligt prislista. Skillnaden mellan de olika paketen avser tid på dygnet då underhållet går att utföra. Resa ingår i avtalet.

Avhjälpande underhåll (AU)

Genom ett avtalspaket är ni garanterade support via Weland Solutions helpdesk. Om era hårdvaruförutsättningar tillåter kan vi koppla upp oss mot er utrustning via fjärrstyrning (Teamviewer). Ni är garanterade rabatt på eventuella reservdelar. Behöver vi skicka ut en servicetekniker på plats betalar ni för arbete, körtid, milersättning och eventuell logi.

Påbörjad resa

Vid behov av hjälp på plats hos er anläggning betalar ni för hur snabbt teknikern ska ge sig iväg för att hjälpa er. Tiden för påbörjad resa styrs av din avtalsnivå.

Avtalsrabatt för AU

Genom att teckna ett avtalspaket har ni alltid rabatt på reservdelar och arbetstid för Avhjälpande underhåll. Avtalets nivå avgör rabattsatserna.

Support IT/hårdvara

Genom avtalspaket med Weland Solutions är ni alltid garanterade prioriterad telefonsupport via vår helpdesk. Ni möts av högt tekniskt kunnande och vägledning som oftast hjälper er att komma igång snabbt igen efter ett stopp.

Support Compact Store mjukvara

Ett avtalspaket ger er alltid prioriterad telefonsupport via vår helpdesk. Vi erbjuder två olika nivåer av mjukvarusupport, Compact Store Small eller Compact Store Large.

Support Compact Store – mjukvara

Compact Store är Weland Solutions eget mjukvarusystem som kan användas för att styra alla våra Compact-modeller. Systemet är utvecklat och uppbyggt hos oss i Gislaved. Därför kan vi också erbjuda den tryggaste och säkraste supporten. För att säkerställa driften av er logistiklösning på ett sätt som passar bäst har vi valt att erbjuda två nivåer på vår Compact Store Care – Small eller Large:

Supportnivå Small

 • Telefonsupport vardagar kl 07.00–17.00 helgfri vardag (svensk tid).
 • Prioriterad helpdesk-support.
 • Tillgång till uppdaterat utbildningsmaterial samt nya revisioner av handböcker.
 • 30 % rabatt på timpris enligt gällande prislista vid uppkoppling via Teamviewer eller liknande (min debitering, 1 timme).
 • 30 % rabatt vid uppgradering av Compact Store enligt gällande prislista (krävs uppdatering minst vart tredje år för att avtalet ska gälla).
 • Vid eventuella resor tillkommer kostnader enligt gällande prislista.

Supportnivå Large

 • Telefonsupport vardagar, kl. 07.00–17.00 helgfri vardag (svensk tid).
 • Prioriterad helpdesk-support.
 • Tillgång till uppdaterat utbildningsmaterial samt nya revisioner av handböcker.
 • 30 % rabatt på timpris enligt gällande prislista vid uppkoppling via Teamviewer eller liknande (uppkoppling mindre än 30 min debiteras ej).
 • Uppgradering av Compact Store ingår.
 • Max 2 timmar innan IT-tekniker påbörjar ärendet. Avtalskunder prioriteras.

Uppgraderingar, förbättringar som ingår i Supportnivå Large:

 • Uppgraderingar av Compact Store.
 • Versionsuppdateringar av Compact Talk (exempelvis buggfixar och nya funktioner).
 • Tillgång till förbättringar i integrationer och liknande.
 • Tillgång till versionsuppdateringar i plockdisplay (exempelvis buggfixar och nya funktioner).
 • Tillgång till uppdateringar i Put to Screen och Put to Light mjukvara.
 • 30 % rabatt på debiterad arbetstid enligt gällande prislista. Inkluderar felsökning, anpassningar, egna etiketter, layout på ev. plockdisplay etc.

Installationstid tillkommer.

Utbildning

Oavsett vilket avtalspaket som väljs har ni alltid tillgång till uppdaterat utbildningsmaterial och senaste versioner av våra handböcker. Med Premiumavtalet finns det möjlighet att begära Teamviewer/Teamsutbildning en gång per år.

LÄS MER OM UTBILDNINGAR HÄR

Kontakta Weland Solutions om ni vill ha vidare hjälp med support.