Ta hjälp från våra experter inom lageroptimering

Med vår långa erfarenhet och samlade kunskap vågar vi på Weland Solutions kalla oss för experter på lageroptimering och automatiserade lösningar. Utifrån era önskemål och behov kan vi ge förslag på hur ert lager kan optimeras för att maximera effektiviteten.

Det gäller inte enbart att utnyttja lagrets yta och få ut största lagringsvolym på minsta yta, utan även att möjliggöra en högre plockhastigheten tillsammans med en bättre arbetsmiljö. Självklart ser vi till att ert befintliga affärssystem integreras i vår logistiklösning. För att ni ska få en så bra helhetslösning som möjligt ger vi också förslag på plocklösningar och effektiv kringutrustning.


Så här kan processen gå till

Uppstart – vi lyssnar in

Vid vårt första möte går vi tillsammans igenom er verksamhet, lyssnar in och samlar fakta. Allt det vi behöver för att kunna analyserar vilka förbättringar vi kan föreslå med våra produkter, mjukvara och plocklösningar.

pil-ner-vanster

Förslag med Compact-lösning

Nästa gång vi ses presenterar vi hur din lagerlösning skulle kunna se ut, vilken förändring den skulle innebära och hur stor investeringen är beräknad till. Vi visar samtidigt en beräkning på hur snabbt den kommer att betala sig. Ni får ett förslag på en helhetslösning med hissautomat/er, systemlösning, tillbehör, installation, utbildning och alternativ för underhåll.

Finjustering

Så fort ni har bestämt er för att vi är rätt samarbetspartner kan vi tillsammans finjustera förslaget på vår Compact-lösning. Vi går igenom allt grundligt och rätar ut alla frågetecken.

pil-ner-vanster

Beställning

Så snart ni lagt er beställning startar vår tillverkningsprocess och det gemensamma arbetet med projektplaneringen. Er hissautomat tillverkas i vår fabrik i Gislaved där även våra konstruktörer finns.

Utbildning

Vi utbildar er i hissautomatens funktioner på plats vid installationen. Utbildningar inom hantering erbjuds både på plats hos er alternativt på Weland Solutions.

pil-ner-vanster

Egen förberedelse

Så snart ni lagt er beställning startar vår tillverkningsprocess och det gemensamma arbetet med projektplaneringen. Er hissautomat tillverkas i vår fabrik i Gislaved där även våra konstruktörer finns.

Installation och driftsättning

I regel behöver vi inte mer än fyra dagar per hissautomat för att installera den på plats hos er. Våra installatörer är vana att arbeta i olika miljöer med alla möjliga utmaningar. De finns kvar hela vägen till driftsättning och lämnar inte över förrän vi försäkrat oss om att ni har fått utbildning i basfunktionerna och säkerhetsföreskrifterna till hissautomaten.

pil-ner-vanster

Underhåll – kontrakt

Med regelbundet underhåll kommer din hissautomat att arbeta under lång tid utan onödiga avbrott. Genom att teckna ett underhållskontrakt kan du försäkra dig om att både löpande underhåll och eventuella akuta åtgärder tas om hand på bästa sätt.

Underhåll – utveckling

Du är alltid välkommen till oss då du behöver hjälp att expandera, utveckla lagersystemet eller om hissautomaten ska flyttas. Tänk också på att planera in våra utbildningar för dina operatörer, superanvändare och mekaniker.

Lageroptimering

Anpassning efter era lokaler