Compact lift

Compact hissautomater

Weland Solutions unika hissautomat-koncept bygger på en egen innovativ teknik som är väl beprövad sedan 1999. Alla modeller är konstruerade med fyra kugghjul som löper i homogena kuggstänger vilket ger en mycket stabil gång med exakt positionering av lastbrickan. Den unika tekniken skapar hög driftsäkerhet, minskat slitage och reducerat behov av underhåll.

Vilken Compact-hissautomat passar bäst för er verksamhet?

COMPACT LIFT är vår ursprungliga hissautomat som hanterar en lastbricka åt gången. Den fungerar lika bra för mindre artiklar i stora volymer som för färre, utrymmeskrävande och tunga produkter.

COMPACT TWIN hanterar två lastbrickor på samma gång så att plockhastigheten kan mer än fördubblas. Vid plock från ena lastbrickan förbereder och hämtar den andra lastbrickan nästa plock.

COMPACT DOUBLE innehåller dubbla rader lastbrickor i djupled och kan därmed lagra dubbelt så mycket. Precis som Compact Twin hanterar hissen två lastbrickor samtidigt.

Flexibel konstruktion, effektiv lagerhantering

Hissautomatens konstruktion gör Compact mycket anpassningsbar och tillåter framtida utbyggnad med valfri modell. Modellerna finns i flera storlekar för att uppnå bästa möjliga lagerlogistik i alla typer av lokaler. I samtliga fall sparas stora lagerytor samtidigt som godset hanteras på ett rationellt och ergonomiskt sätt. Att lagra produkterna i en hissautomat innebär också att ni får en trygg och säker förvaring utom räckhåll för obehöriga.

Pålitlig svensk leverantör

Compact hissautomater är en helsvensk konstruktion som tillverkas av Weland Solutions i Gislaved. Under årens lopp har vi levererat mängder av kundanpassade hissautomater som effektiviserat lagerhantering och logistik inom tillverkande industri, verkstäder och e-handelsföretag. Vi är en rutinerad och trygg lagerlogistikexpert som går att lita på i alla lägen.

Egen produktutveckling, tillverkning och serviceorganisation

Tack vare egen produktutveckling och tillverkning har vi full kontroll på våra produkters höga kvalitet genom hela processen. Detta gäller även vår mjukvara Compact Store som styr hissautomaterna. Vi kan utan tvivel säkerställa att alla våra produkter uppfyller de standarder och specifikationer som fastställts. Dessutom har vi byggt upp en serviceorganisation som erbjuder snabb och kompetent kundsupport.

HISSAUTOMAT-GUIDE

För att ge en bättre överblick av våra tre grundmodeller har vi samlat den fakta ni behöver i Compact hissautomat-guide. Här kan ni snabbt se vilken modell som passar bäst för era behov.

BROSCHYR GUIDE

Är du intresserad av vad en Compact hissautomat kan göra för att effektivisera ert lager? Kontakta oss så hjälper vi till att räkna fram en komplett lösning åt dig.