Anpassning efter era förutsättningar

Alla lagerlokaler har olika förutsättningar att optimera lagret med hjälp av Compact hissautomater. Efter många års erfarenhet kan vi implementera våra hissautomater på såväl självklara som omöjliga sätt. Weland Solutions ser helt enkelt till att skapa en hissautomat-lösning som anpassar sig efter er verksamhet och inte tvärtom.


SPARA UPP TILL 90% GOLVYTA

Höjden på en Compact hissautomat kan varieras från 3 till 16 meter. Utifrån befintliga lokaler med varierande takhöjder, bjälklag, portplaceringar och truckvägar etc ser vi till att maximera lagervolymen på minimal golvyta.

SKAPA ETT EFFEKTIVARE FLÖDE

Begreppet lageroptimering omfattar även rätt kringutrustning och rätt flöde på godset från hissautomaten till utlastningen vidare till produktionen i det egna företaget. På Weland Solutions finns kunniga och rutinerade medarbetare som kan föreslå logistiklösningar som skapar stora mervärden och maximal effektivitet.

SKRÄDDARSY EFTER VARJE LOKAL

En Compact hissautomat har en mycket anpassningsbar konstruktion. Storleken/modellerna lämpar sig för alla lokalers olika förutsättningar och går att placera flexibelt för att uppnå bästa möjliga lagerlogistik.

Exempel på anpassningar

till din lokal

Lageroptimering

Ta hjälp från våra experter