Hem / Nyheter / Utnyttja våra hissautomater till fullo

Utnyttja våra hissautomater till fullo

För oss är det viktigt att alla som investerar i och använder våra produkter, förstår fullt ut hur de fungerar. Därför erbjuder vi utbildningar på Compact Lifts hissautomater samt mjukvaran Compact Store. På så sätt får användaren ut maximal effektivitet av hissautomatens olika funktioner.

Efter ett uppehåll under pandemin har vi nu äntligen kommit igång med våra populära utbildningar på Compact Lift. Utbildningarna är yrkesanpassade, beroende på vilken yrkesroll som ska nyttja hissautomaten, men de har alla samma syfte – att få ut så mycket som möjligt av en Compact Lift. Samtliga utbildningar, både teori och praktik, sker hos oss på Weland Solutions i Gislaved.

Operatörsutbildning. Denna utbildning vänder sig till dig som är operatör eller administratör av hissautomater, levererade av Weland Solutions. Under utbildningen blandar vi teoretisk genomgång med praktiska övningar (cirka 1 timme teori och 3 timmar praktik).

Superanvändare. Denna utbildning vänder sig till dig som är maskinansvarig ­och vill ha en djupare förståelse för hur din hissautomat fungerar och hur du kan påverka prestandan. Under utbildningen blandar vi teoretisk genomgång med praktiska övningar (cirka 3 timmar teori och 5 timmar praktik). Delar av teoriavsnitten genomförs på PC, där vi kör hela maskinstyrningen i simulerad miljö.

Teknikerutbildning. Denna utbildning vänder sig till dig som är maskinansvarig eller arbetar med reparationer och maskinunderhåll. Den här utbildningen kräver att du först genomgått superanvändarutbildningen eller har flerårig erfarenhet av arbete som maskinansvarig för hissautomater levererade av Weland Solutions. Under utbildningen blandar vi teoretisk genomgång med praktiska övningar.

Därtill erbjuder vi även utbildning i mjukvaran Compact Store. Denna kurs är uppdelad i två, en grundutbildning samt en för superanvändare.

På vår utbildningssida hittar du årets schema för de olika yrkeskategorierna.

 

2023-03-17

Produkter

Compact Lift