Hem / Nyheter / Tack för ett bra 2022

Tack för ett bra 2022

Nu när året går mot sitt slut och vi ser både krig, ekonomisk kris, materialbrist och otrygg energiförsörjning är det med ödmjuk stolthet som vi kan konstatera att Weland Solutions ändå har ökat sin omsättning med drygt 30%. För femte året i rad! Detta har vi dig – alla våra medarbetare, kunder och återförsäljare – att tacka för!

Vi finns nu i 38 länder

Självklart beror våra framgångar även på några affärsmässigt strategiska val. Genom att bygga upp ett återförsäljarnät med hittills 18 olika återförsäljare i ca 38 länder, har vi skapat en stabilitet som minskar känsligheten för lokala kriser. Detta har gett oss muskler att utvecklas till en allt större spelare på den globala marknaden. Under året har vi med stor framgång etablerat återförsäljare i både USA, Kina och Europa. Våra Compact Lift, Compact Twin och Compact Double är väldigt uppskattade överallt, framför allt för internlogistiken inom tillverkningsindustrin och hos den växande skaran e-handelsföretag.

Produktionssatsningar i Sverige

I Sverige bibehåller vi vår starka marknadsposition och satsar vidare på både produkt- och produktionsutveckling. För att trygga leveranserna av den ständigt ökade efterfrågan har vi fördubblat ytan för våra produktionslokaler i Gislaved. Den nu drygt 12000 kvm stora produktionsanläggningen är redan ISO-certifierad och i full produktion. Vi har även öppnat ett nytt kontor för IT-utveckling i Karlshamn. Här arbetar nu eget starkt IT-team med fullt fokus på att förbättra vår mjukvara – både mot PC och PLC.

Året kan alltså summeras med en stabilt ökande försäljningsutveckling med fina utsikter inför 2023. Med Weland-koncernen som en stark ägare i ryggen kan du därmed känna dig väldigt trygg med oss och våra produkter även i framtiden.

Tack så mycket för att du är med bidrar till vår framgångsresa och inspirerar oss till utveckling!

God jul & Gott nytt år!

 

2022-12-16

Björn Karlsson, CEO Weland Solutions

2022-12-15