Compact lift
Hem / Nyheter / Premiär för nya, starka och rymliga Compact Lift 4000

Premiär för nya, starka och rymliga Compact Lift 4000

Välkommen nya Compact Lift 4000! Med lastbrickor som är 4 meter breda, som klarar att lasta upp till 750 kg, kan vi nu öka lagereffektiviteten hos er med tyngre eller mer skrymmande produktion. Den här hissautomatens bredare, stadigare och starkare brickor skapar effektivt utrymme för fler och tyngre artiklar, ökad lagervolym och enklare plock.

Genom att lansera Compact Lift 4000 rakt in i vårt standardsortiment, med snabb leverans, hoppas vi kunna glädja många inom bland annat tillverknings- och verkstadsindustrin.

”Här har vi lyssnat på behoven vid produktion med större eller tyngre gods och begränsad golvyta. I nya Compact Lift 4000 har vi även vidareutvecklat fyrhjulsdrivningen för att kunna erbjuda en ännu säkrare bricka om tyngden från belastningen blir ojämn. Med Compact Lift 4000 får ni en prisvärd hissautomat med ökat lagringsutrymme som går att anpassa till olika plockmetoder på ett användarvänligt sätt”, hälsar konstruktionschefen Erik Enlund.

Compact Lift – alltid ett tryggt val

Hela Compact Lift-sortimentet bygger på en innovativ och unik teknik där hissautomaterna drivs med fyra kugghjul som löper i homogena kuggstänger, vilket ger överlägsen driftsäkerhet. Bättre lagerlogistik, smidigare arbetsmiljö och högre lönsamhet är bara ett samtal bort!

 

2022-03-10

Produkter

Compact Lift