Placera lagret i produktionen

Att placera lagret ute i produktionslokalen kan vara den optimala lösningen för många företag. Material och komponenter kan då mycket snabbt nå bearbetningen, samtidigt som korta transportsträckor givetvis medför stora tidsvinster.

Besparingen av lageryta och minskade transportområden är viktiga faktorer i supply chain management. Med Weland Solutions hissautomater ligger dessutom godset säkert och väl skyddat.

Weland Solutions är experter på lagerhantering och logistik och skräddarsyr lösningar för alla typer av företag. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Plåtlager i direkt anslutning till bearbetning

Tata Steel levererar till byggsektorn, bilindustrin, förpackningsindustrin, maskinkonstruktionssektorn och andra marknader över hela världen. Tata Steel är även en av världens tio största stålproducenter.

Anläggningen i Halmstad hanterar tunnplåt som ligger på 2800 mm breda lastpallar. Pallarna lastas med truck på en sida av hissautomaten och hanteras manuellt i andra öppningen. Här beställer man fram plåt i önskat format och kulör som profileras i direkt anslutning till hissautomaten.

Tata Steel är ett bra exempel på effektiv lagerhantering och säker produktionsmiljö.