Compact Lift levererar lönsamhet till lagret

Vad säger ni om att spara upp till 90% golvyta på lagret, fyrdubbla hastigheten på hanteringen, minimera felplocket och samtidigt skapa den bästa tänkbara arbetsmiljön? Genom att ersätta era traditionella lagerställ med en eller flera Compact Lift hissautomater kan Weland Solutions skapa en lösning som kommer ge positiv resultat direkt, på alla sätt.

Compact Lift anpassar sig efter era lagerbehov

Weland Solutions välrenommerade Compact Lift finns i olika modeller som är konstruerade för att flexibelt kunna anpassas till alla typer av verkstäder, mekanisk- och fordonsproduktion, e-handel, 3-partslogistik eller annan tillverkande industri. Tillsammans med den intelligenta mjukvaran Compact Store får ni full kontroll på alla arbetsflöden och lagersaldon, samtidigt som operatören kommer stortrivas. En Compact Lift hissautomat ger omedelbar effekt för alla olika plockmetoder, oavsett om ni hanterar små artiklar eller tunga skrymmande gods.

Bygg din egen hissautomat i vår konfigurator!

Vill du börja med att laborera lite själv? Som först i branschen kan Weland Solutions erbjuda en konfigurator där du snabbt och enkelt kan ”bygga ihop” din egen version av en Compact Lift. Du väljer bara hur den ska se ut och allt den ska innehålla, för att sedan få en samlad specifikation mailad till dig. Ett fantastiskt hjälpmedel för fortsatta samtal och beslut! Saknar du kunskap eller information om de olika valen som går att göra hittar du svaren när du klickar runt här på hemsidan. Vill du, kan du också utvärdera din nuvarande lagerlösning i vårt testverktyg.

Nyheter

2023-03-28

Finbesök från hela världen

För ett par veckor sedan hade vi återförsäljare från hela världen […]

Läs mer

2023-03-17

Utnyttja våra hissautomater till fullo

För oss är det viktigt att alla som investerar i och […]

Läs mer

”Vi har fått ett förenklat plockflöde, ett mer ergonomiskt arbetssätt, dämpad ljudnivå, färre felplock och snabbare inleveranser till hissen. Det har verkligen blivit en bättre vardag för oss som arbetar här.”