Träffa oss på Hannovermässan 2019

Sverige är partnerland på världens ledande och största industrimässa i Hannover 2019. Precis som övriga deltagande svenska utställare står Weland för kvalitet och innovation.

– Weland Solutions och Weland Plastic representerar koncernen på plats i en gemensam monter. Här har vi möjlighet att nå ut till 220 000 besökare och tusentals andra utställare. Det ska bli spännande, säger Björn Karlsson som är VD på Weland Solutions AB.

Weland Solutions är en ledande leverantör av lösningar för lagerhantering och logistik, exempelvis kundanpassade hissautomater. Kunderna finns i 27 länder i världen, men Weland Solutions har aldrig tidigare ställt ut på Hannovermässan.

– Det stämmer, men nu ska vi dit och syftet är naturligtvis att knyta kontakter. Några av våra kunder finns även hos Weland Plastic, exempelvis Jaguar Land Rover och Rolls Royce. Vi levererar helt olika produkter inom helt olika segment till dessa bolag. Jag anser att det är ett bra exempel på Welandkoncernens kvalitet och styrka, säger Björn Karlsson.

Weland Plastic är ett expansivt fullserviceföretag som utvecklar och producerar formsprutade produkter i termoplast. Företaget har medverkat på Hannovermässan tidigare och är idag etablerad leverantör till tysk fordonsindustri.

Hannovermässan pågår den 1-5 april och du hittar Weland i Hall 14, Monter L12. Varmt välkomna!