Teamviewer Pilot

Effektivisera felsökning och minimera tiden för driftstopp med Teamviewer Pilot. Detta är en tjänst som ingår för dig som har ett supportavtal med oss.


Hur Teamviewer Pilot hjälper er verksamhet

Låt oss anta att du behöver felsöka ett problem med en maskin. Du startar då Teamviewer Pilot på din enhet, delar ett unikt ID med vår supportpersonal som du sitter i samtal med via telefon som sedan ansluter sig till din kameraström och ser exakt det du visar.

Supportpersonalen kan sedan live i videon (som bilden illustrerar) ringa in exakt var det är på maskinen som du ska felsöka på. I bilden ovan har en supportekniker från oss live ritat ut en cirkel som visar vilket område det gäller samt satt en pil på det objekt som du ska behandla.

Med ett supportavtal hos Weland Solutions AB får du detta tillägg helt inkluderat tillsammans med din vanliga telefonsupport. Genom att använda sig av denna programvara så blir felsökningen effektivare och eventuella driftstopp kan åtgärdas betydligt fortare tack vare att det gör det mycket tydligare både för dig och vår personal om vad felet kan vara.


Kundcase

Videon nedan illustrerar ett kundcase om hur en felsökning kan se ut med Teamviewer Pilot appen och vår supportpersonal.


Installation

  1. Börja med att gå till App store (för iPhone/Apple) eller Play store (för Android) och sök efter Teamviewer Pilot.
  2. Efter att du installerat appen så kommer en sida visas med ditt ID nummer. Detta numret läser du upp för Supporten som du har ett aktivt telefonsamtal med.
  3. Vår supportpersonal ansluter därefter till din enhets videoström.
  4. Därefter påbörjas felsökning genom att vår supporttekniker guidar dig till rätt område och ringar sedan/markerar i videon. Om du befinner i en bullrig miljö där samtal medför svårigheter kan vår supportpersonal skriva textmeddelande som du kan läsa på skärmen.