Ny version av Compact Talk

I den nya versionen av Compact Talk, version 3.1 tar vi ytterligare ett steg mot att stärka våra integrationsmöjligheter genom att vi lägger till stöd för vår nya Plockdisplay-lösning. Den är numera möjlig att anpassa med en inbyggd layoutgenerator. Det innebär att man snabbt och enkelt kan ändra namn på rubriker, lägga till och ta bort fält, ändra ordning och storlek. På så sätt får man en display som tydligt visar den information som är viktig för operatörerna i deras arbete.

I och med att vi släpper version 3.1 av Compact Talk adderar vi funktionalitet för robotintegration och större automationslösningar i och med stoppkoder. Det finns dessutom en utökad händelsehantering som nu för första gången innebär att ett styrsystem kan följa brickans väg – hela vägen från lager till öppning och tillbaka till lager igen. Stoppkoderna innebär att det överordnade systemet hela tiden har tillgång till information om maskinens och cellens kompletta status, både i drift och vid driftstopp.

Har ni frågor om automationslösningar baserat på Compact Talk, eller önskemål om att uppdatera till den senaste versionen kan ni kontakta vår IT-support på telefonnummer 0371-344 44 eller på itsupport@welandsolutions.se

Publicerad 2020-11-24