Sök vår tjänst som Mechanical Design Engineer/Konstruktör

LÄNGTAR DU EFTER ATT FÅ UTVECKLA OCH KOMMA INNOVATIVA LÖSNINGAR?

DET GÖR WELAND SOLUTIONS OCKSÅ!

Weland Solutions är en ledande leverantör av lösningar för lagerhantering och logistik. Vi levererar kundanpassade och optimerade hissautomater samt lagerinredning. Med hjälp av vår egen mjukvara styr vi inkommande orderflöde till hissen och den närmsta zonen för att skapa en optimal plockzon. Med rätt produkter på rätt plats är det enkelt att effektivisera hela produktionen. Vi arbetar ständigt med produktutveckling och drivs av att skapa nya, innovativa lösningar för våra kunder. Våra hissar integreras också i produktionsflöden där de tillsammans med robotlösningar skapar helautomatiska produktionsprocesser.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ha en ledande roll i utvecklingen av våra produkter där mekanik, elektronik och data är nära knutna till varandra. Projektledning av olika karaktär och omfattning. I din roll kommer du ha stort inflytande på arbetssätt och arbetsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår också att stödja sälj- och supportavdelning.

VEM ÄR DU?

Initiativrik och kreativ, hittar de smarta och kostnadseffektiva lösningarna. Kan driva dina idéer likväl som du tar till dig andras. Har lätt att se och förstå helheten i kedjan. Söker den information du behöver för att lösa problemen och ser hellre möjligheter än hinder. Viljan och förmågan att avsluta dina projekt. Praktiskt handlag ses som ett plus då nya konstruktioner skall verifieras genom tester och montering.

DOKUMENTERADE ERFARENHETER

Teknisk utbildning och minst 3 års arbete med konstruktion och utveckling. Erfarenhet av att driva och ansvara för konstruktionsjobbet och vad det innebär. Väl insatt i dagens konstruktions och utvecklingsprogram. Har kunskap och förståelse för olika tillverkningsmetoder för att på så sätt välja rätt lösningar. Meriterande med kunskap i el och datateknik.

VARFÖR WELAND SOLUTIONS?

På Weland Solutions får du chansen att tillsammans med dina kollegor göra en intressant resa. Vi har haft en stark utveckling men färden har bara börjat. Våra produkter utmanar den tekniskt intresserade och kreative att hitta lösningar som gör att vi hela tiden utvecklas och drivs framåt. Vi vill alltid kunna hitta rätt lösning till kunden och levererar maskiner till många olika tillämningar och branscher. Hos oss får du alla förutsättningar att kunna utnyttja din fulla potential.

Varmt välkommen med din ansökan www.finnvedensaljkraft.se

Vi ser framemot att få läsa mer om DIG!

Kontaktperson

För mer information kontakta Erik Enlund.
Erik.Enlund@welandsolutions.se
Löpande urval sker.

Sista ansökningsdag 2021-08-02 Plats: Gislaved