Spännande framtid väntar på Weland Solutions

Skulle du vilja arbeta i ett expansivt företag med kontaktmöjligheter över hela Sverige eller ute i världen? Överallt växer nu efterfrågan på lageroptimering med hjälp av hissautomater inom industri och handelsföretag. Tack vare egen utveckling och tillverkning av såväl hårdvara som mjukvara till vår Compact Lift hissautomatserie kan vi erbjuda en uppskattad svensk kvalitetsprodukt. Detta gör att vi expanderar starkt.

Välkommen i vårt team!
I år flyttade vi till dubbelt så stora och fina lokaler i Gislaved, men vi har även kontor i Karlshamn, Västerås och Göteborg. Du finner en platt organisation med högt i tak där nya influenser, kunskap och idéer välkomnas på alla plan. Vi jobbar i team i en projektdriven organisation, där du kan få vara med från första problemlösning och produktutveckling till teknisk produktion och igångsättning ute hos kunden. Totalt är vi 60 personer som under det senaste året hunnit genomföra ca 150 projekt för kunder inom flera spännande branscher. Vi behöver bli fler för att hinna med! Oavsett vilken avdelning du hamnar på erbjuder vi fina utvecklingsmöjligheter, bra personalvård och en stor trygghet genom att vara del av Weland-koncernen.

Engagerad systemutvecklare

Vi söker dig som brinner både för teknik och kundnytta. Du har högskole-/universitetsexamen inom IT eller motsvarande kompetens och har jobbat något år som systemutvecklare. Du bidrar med stort engagemang och intresse för ditt arbete. Vi ser fram emot dina tankar och idéer om förbättringar i stort och smått. Du gillar självklart teamwork och hjälper gärna andra när det behövs.

Dina arbetsuppgifter

  • Delaktig i utvecklingen av nya produktdelar med den senaste tekniken.
  • Arbeta med Azure, C# och ett flertal olika frontend ramverk.

Meriterande kompetens

  • C#
  • NET
  • Erfarenhet av Azure
  • Erfarenhet av olika frontend ramverk
  • Erfarenhet från affärssystem, fakturahanteringssystem och e-fakturahantering
  • Flytande svenska och bra engelska i tal och skrift

Skicka din ansökan till vår VD Björn Karlsson på bjorn.karlsson@welandsolutions.se.

Weland Solutions är en ledande leverantör av lösningar för lagerhantering och logistik. Vi utvecklar och tillverkar kundanpassade hissautomater som ökar lagereffektiviteten inom industri och handelsföretag. Vår styrka är vår höga kompetens och lyhördhet. Genom att arbeta nära våra kunder tillgodoser vi deras behov och strävar alltid efter att leverera så effektiva lösningar som möjligt.