Spännande framtid väntar på Weland Solutions

Skulle du vilja arbeta i ett expansivt företag med kontaktmöjligheter över hela Sverige eller ute i världen? Överallt växer nu efterfrågan på lageroptimering med hjälp av hissautomater inom industri och handelsföretag. Tack vare egen utveckling och tillverkning av såväl hårdvara som mjukvara till vår Compact Lift hissautomatserie kan vi erbjuda en uppskattad svensk kvalitetsprodukt. Detta gör att vi expanderar starkt.

Välkommen i vårt team!
I år flyttade vi till dubbelt så stora och fina lokaler i Gislaved, men vi har även kontor i Karlshamn, Västerås och Göteborg. Du finner en platt organisation med högt i tak där nya influenser, kunskap och idéer välkomnas på alla plan. Vi jobbar i team i en projektdriven organisation, där du kan få vara med från första problemlösning och produktutveckling till teknisk produktion och igångsättning ute hos kunden. Totalt är vi 60 personer som under det senaste året hunnit genomföra ca 150 projekt för kunder inom flera spännande branscher. Vi behöver bli fler för att hinna med! Oavsett vilken avdelning du hamnar på erbjuder vi fina utvecklingsmöjligheter, bra personalvård och en stor trygghet genom att vara del av Weland-koncernen.

Beredare

Som beredare på Weland Solutions AB kommer du att vara länken mellan projektledning och tillverkning. Dina arbetsuppgifter inkluderar såväl teknisk beredning som utveckling och underhåll av vårt affärssystem i Monitor G5.

Det är viktigt att du är kommunikativ, tycker om att arbeta i team och att du är en person som låter dig vägledas av sunt förnuft. Du behöver ha en utvecklad analytisk ådra och vara noggrann i ditt arbete.

Vi tror att du idag arbetar i en liknande roll och har erfarenhet av att gå djupare in i arbetet i affärssystem, gärna Monitor. Du brinner för att vara spindeln i nätet och vill bidra till utveckling och förbättringar inom verksamheten.

Som person är du en engagerad person med utpräglad känsla för kundservice och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Dina medarbetare uppskattar din noggrannhet, din professionalitet och ditt pedagogiska sätt. Du har en god analysförmåga och trivs med jobba självständigt såväl som i grupp.

Skicka din ansökan till vår VD Björn Karlsson på bjorn.karlsson@welandsolutions.se.

Weland Solutions är en ledande leverantör av lösningar för lagerhantering och logistik. Vi utvecklar och tillverkar kundanpassade hissautomater som ökar lagereffektiviteten inom industri och handelsföretag. Vår styrka är vår höga kompetens och lyhördhet. Genom att arbeta nära våra kunder tillgodoser vi deras behov och strävar alltid efter att leverera så effektiva lösningar som möjligt.