BIM – Framtidens koncept flyttar in

Vi på Weland Solutions ser en markant ökad efterfrågan av BIM, Building Information Modeling, där digitaliseringen av byggbranschen möjliggör en ökad effektivisering och hållbar byggprocess från grunden. Nu finner ni delar av vårt sortiment på BIMobjects portal. Vi driver ständigt utvecklingen framåt genom vårt löpande arbete med att förbättra och hantera informationsdelningen.

Framtidens informationsdelning är här

Weland Solutions arbetar oupphörligt med att tillgodose marknadens behov. Som leverantör tycker vi att det är viktigt att kunna tillgodose våra designers, arkitekter och konstruktörer med moderna och enkla verktyg för en effektiviserad och hållbar byggprocess. BIM förenklar och samordnar byggprocessen på ett sätt som tidigare var omöjlig. Med BIM-objekt erbjuder vi byggbranschen en effektiv lösning som möjliggör en helt digitaliserad informationskanal.

BIM – Visuell modell av verkligheten

BIM är en digitaliserad helhetslösning designad för byggbranschen där objekt laddas ned och används av arkitekter, ingenjörer, konstruktörer och designers. BIM-modellen utgörs av flera olika beståndsdelar, BIM-objekt, vilket underlättar projektering från idé till färdigt projekt. I ett BIM-objekt samlar vi all dokumentation om vår produkt, såsom höjd, bredd, djup, monteringsanvisningar och länkar. Konstruktören kan redan på idéstadiet lägga in våra produkter i sin ritning vilket möjliggör en visuell kontroll innan projektering. All dokumentation om just Weland Solutions objekt finns sedan tillgänglig genom hela byggprocessen till långt efter färdigt projekt.

Weland Solutions objekt finns tillgängliga för nedladdning här.

För mer information om våra BIM-objekt, kontakta oss.